Bloggen back in the old days

Bloggen har bursdag! Jeg har funnet frem noen av headerne jeg har hatt på bloggen oppgjennom de NI (!!!) årene jeg har blogga, og her er noen av dem. Noen av dere (som fremdeles titter innom etter alle disse årene) kjenner nok igjen dem. Haha! Herregud. Jeg blir flau, kjenner jeg. Og det er litt komisk at bloggen var mye styggere og dårligere før, men hadde langt fler lesere enn den har i dag. Haha! Ironisk. Hadde jeg vært leser, hadde jeg mye heller lest bloggen min nå i dag, enn back then.

Og et par selfier, da…


Jeg feirer at bloggen har overlevd i ni år, og jeg feirer at jeg har… Vel. Utviklet meg på de årene. At jeg ikke lenger setter sammen like grusomme antrekk (og tar outfitbilder av det og kaller meg en moteblogger, haha) og at jeg tar mye finere bilder (og at jeg dropper alt dilldallet med dem). Men jeg feirer selvfølgelig også at jeg har alle disse flaue minnene lagret foralltid. Det er jeg overraskende glad for.

Del

12 Kommentarer

 1. januar 31, 2017 / 17:00

  Grattis med dagen i disse dager. Nydelige headers, og morsomt med slikt se tilbake – innlegg

 2. Eline
  januar 31, 2017 / 17:20

  Gratulerer med ni-årsdagen! Du har bevist at du definitivt har stayerevne!!

 3. januar 31, 2017 / 17:33

  Jeg husker på headerene dine når jeg leste bloggen din! Har lest på og av i alle år, og husker header 3, 6 og 8 veldig godt!

  Skjønner godt hva du mener med det ironiske. Men faktumet er kanskje at blogg var mye mer «spesielt» før? Da alt var lov og alt ikke var blankpolert? Det er vertfall min teori. Gratulerer med ni (what.) årsdagen!

 4. januar 31, 2017 / 20:46

  Dette er SÅ morosamt! Det same med meg; hadde sikkert tidobbelt så mange lesarar då eg starta. Herregud så mykje flaut eg skreiv, hahahha.

  Gratulerer med bloggbursdag!! :D

 5. Mamma
  januar 31, 2017 / 20:58

  ?????????

 6. januar 31, 2017 / 23:35

  Gratulerer med dagen!!! ???
  Jeg tror faktisk jeg har blogga like lenge. Men aldri vært noen topp blogger ? også har jeg bytta litt domene og plattform osv. Men det som går helt tilbake til 2007 finner du på http://nemitine.wordpress.com

  Der er det mange kleine innlegg, og før der igjen så skrev jeg nettdagbok. Det var det store før blogg kom. Ennå mer kleint ????

  Hurra for deg i massevis
  Klem

 7. februar 1, 2017 / 00:16

  gratuerer :D haha alltid gøy å se tilbake

 8. Dyveke
  februar 1, 2017 / 00:20

  Hurra! Takk for at du lar oss følge og heie på deg!

 9. Elisabeth
  februar 1, 2017 / 03:13

  Gratulerer med ni år på bloggen! :) Jeg synes du skriver veldig bra, og gleder meg til «psykehus» blir bok (no pressure altså!!). Også må jeg si at du er ei veldig flott dame :) (Håper ikke det er ille å kommentere hvordan folk ser ut, det er ment som et kompliment iallfall). Stå på! Heier på deg :)

 10. Bjørg S
  februar 1, 2017 / 10:59

  Ikke vanskelig å se likheten mellom deg og mammaen din på bilde nr tre :-) Gratulerer med en langtlevende blogg. Tror jeg har fulgt deg i alle disse ni årene :-)

 11. Kine
  februar 3, 2017 / 21:35

  Haha, så artig – jeg husker alle! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.