Raskt & godt

Nå skal ikke jeg late som at jeg er noen fancy matblogger altså, men denne raske, gode greia er jeg nesten bare nødt til å blogge om! (Spesielt siden jeg omtrent aldri lager mat, for jeg hater det virkelig.) Denne retten fant jeg inne på Christina Fraas sin blogg, og tenkte at det så enkelt nok ut til at til og med jeg kunne klare å lage det. Jeg brukte altså tortillalefser, salatkylling, mozzarella og pittelitt pesto. Rett inn i vaffeljernet! Suksess! Tok meg cirka fem minutter, og smakte ganske så digg. Perfekt! Anbefales. Og om man vil gjøre den pittelitt sunnere, kan man jo bruke speltlomper i stedet. Sikkert dritgodt det og! (Det skal jeg prøve neste gang.) Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. februar 1, 2017 / 13:54

  Takk for tips, skal definitivt prøve vaffeljernpizza til helgen :D !

  • Drea
   Forfatter
   februar 1, 2017 / 14:18

   Gjør det! :D Verdt det! Sååååå enkelt da! Veldig greit for sånne som meg, som ikke lager mat.. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.