Black and white

Mandag. Jeg fikk ikke sove i går, så jeg tok dobbel dose medisin, som førte til at jeg steinsov helt til klokka halv ett. HALV ETT! Jeg sover egentlig aldri så lenge, så jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig. Note to self: Sett på vekkerklokke fremover… Når jeg våkner så sent, går dagen så alt for fort, og jeg føler ikke at jeg får gjort noe fornuftig overhodet. Så nå skal jeg sette på litt høy upbeat musikk, hoppe i treningsbuksa og trene litt på stua her hjemme. Jeg orker ikke et fullstappa treningssenter i januar, ass. Ikke i dag!

Del

4 Kommentarer

 1. Frida
  januar 30, 2017 / 18:44

  Wow, du er pen da!

 2. Drea
  Forfatter
  januar 31, 2017 / 14:45

  Takk, dere! <3

 3. februar 5, 2017 / 16:23

  YouTube proposait à l’origine des vidéos à un seul niveau de définition ,
  320 × 240 pixels, en utilisant le codec Sorenson Spark (une variante du H.263 ), avec un son MP3 mono. http://www.youtube.com/watch?v=qVkDmQAxGeI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.