Sinnsro

I dag tok jeg en ny tatovering, og det er kanskje egentlig den aller første tatoveringen som betyr noe mer for meg enn å bare være pynt på kroppen, lissom. Serenity. Sinnsro. Det er ikke tilfeldig at et utdrag fra the Serenity prayer er helt i starten av boka mi Psykehus. Det ordet, og det verset, har betydd mye for meg. Og nå kan jeg jo endelig dønn ærlig si at jeg kjenner på sinnsro og. Etter alle årene med kaos, har jeg nå både «funnet meg selv» og landet, om enn så pompøst det høres ut.

I kveld ble jeg sittende å lese gamle innlegg på bloggen fra tiden hvor det ikke var sånn. Fra tiden hvor sinnsro ikke fantes i meg overhodet. Hvor hver eneste dag kun var et eneste kaos. Hvor jeg ikke følte meg som meg selv, hvor jeg ikke følte meg som et menneske, hvor verden ikke føltes ekte. Jeg fikk tårer i øynene ganske raskt av å lese disse gamle blogginnleggene i kveld. Ikke for at jeg igjen kunne kjenne det på kroppen, for det tror jeg faktisk ikke at jeg klarer, men av glede over å ikke lenger være der. Ikke lenger være den jeg var.

Her er noen av innleggene som fikk frem noen tårer (og litt latter) ikveld, i tilfelle du også skulle få lyst til å lese litt.

http://dreakarlsen.com/2016/04/27/en-ny-sesong/

http://dreakarlsen.com/2016/05/05/irritasjon-hodebry-og-videre-behandling/

http://dreakarlsen.com/2016/05/21/replica/

http://dreakarlsen.com/2016/05/23/angst/

http://dreakarlsen.com/2016/07/08/appreciation/

Jeg vil hjem. Den uroen av å ville hjem når jeg er hjemme. Følelsen av å ikke ha noe sted å gjøre av seg. Som et lite avsnitt i boka Lille Stjerne av John Ajvide Lindqvist: «Jeg har ikke noe sted å gjøre av meg. Det finnes ikke noe sted. Likevel må jeg gå dit.» En merkelig følelse av uro og forvirring, en følelse av stress forent med apati, samtidig som at tiden går for raskt. For jeg er ikke klar for kvelden. Ikke klar for morgendagen. Ikke klar for noe som helst, men tiden kan jeg jo ikke stoppe. «Det finnes ikke noe sted. Likevel må jeg gå dit.» Jeg veit ikke helt, jeg. – Originalinnlegget finner du her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.