Materialistiske ønsker på morgenkvisten.>

For å høres urovekkende materialistisk ut; jeg har så lyst på disse to par skoene jeg fant på nettet tidlig i morrest! Åh. Det er lenge siden jeg har kjøpt meg sko nå. For lenge. Jeg har utrolig lyst på en knallrød og fiiiin jakke også. Jeg vet hvordan den ser ut, men jeg finner den ingen steder. Jeg har den bare i hodet mitt. Den er perfekt. Kanskje jeg burde lage den selv? Hadde jeg vært flink til sånt skulle jeg gjort det, men sannheten er at jeg ikke har peiling. Jeg kunne strikke en gang i tiden, men det er det eneste. Og det er lenge siden. Det får man dessverre ingen fin og rød jakke av så vidt jeg vet. Nuvel. Nå er det slutt på å snoke rundt i alle slags netbutikker med alle fristelser for i dag (i alle fall for noen timer), for nå er det noen andre som vil ha min fulle oppmerksomhet. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.