A biker jacket and ripped jeans.>


Singlet og jeans fra Gina Tricot, jakke fra H&M (ny!), skjerf fra Cubus og sko fra Ellos.

Selv om det kanskje ikke har vært en så veldig travel dag i den forstand, har jeg likevel vært opptatt med noe i hele dag. Det har for det meste gått i amming, for Vilja har det man kaller økedøgn. Med andre ord; hun blir aldri mett. Vilja aldrimett. Derfor har jeg ikke rukket å gjøre noe av interesse i dag. Ikke før nå. Snart er det tid for En god nummer to på tv2, en norsk serie som er så utrolig morsom. Sånn humor har jeg. Jeg elsker/hater å bli flau på andres vegne, og i denne serien blir jeg så flau at jeg kjenner varmen spre seg i kinnene. It's fun. Så om du ikke har sett den kan du jo skru over til tv2 om cirka en halvtime, og le (sammen med meg) til magen din vrenger seg av smerte.

>

Del

Kommentarer

  1. LAURIE
    mai 20, 2011 / 04:00

    RANDOM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.