Babybilder av meg selv.>


Utdrag fra babyalbummet mitt.

Slik så jeg ut om baby. Jeg er så glad i babyalbummet mitt, så nå har jeg kjøpt rosa album til Vilja også. Jeg gleder meg til å begynne å ordne det. Fikk endel bilder i går, så jeg kan i grunn begynne når som helst. Når jeg har tid til det. Hun skal bli like glad i albummet sitt som jeg er i mitt. Basta.

I dag tok jeg forresten masse bilder av Vilja når hun smilte. Hun smiler jo så mye nå, og det er så deilig å se på! Hun blir bare nydeligere og nydeligere for hver dag som går, hun. På onsdag er hun to måneder gammel, og jeg kan nesten ikke slutte å tenke på hvor mye vi har å se frem til i tiden som kommer. Vi er så heldige. ♥

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.