I’m still here.>

Tenkte det kanskje var på tide å bevise at jeg faktisk fremdeles er her, og verken har født eller har dødd siden sist. Befinner meg for øyeblikket i Trondheim, så det er derfor det har blitt litt dårlig med blogging de siste to dagene. Man kan liksom ikke bare sette seg ned og blogge når man er på besøk hos folk. Eller, det kan man jo selvfølgelig, men jeg har virkelig ikke følt for det. Men nå har jeg litt tid, og kan fortelle hva vi gjør i Trondheim. Vi er på shopping! Det vil si barnevognshopping, og alt annet vi trenger til babyen kommer. Dette kan kanskje være vanskelig å tro for mange, men å kjøpe inn utstyr og klær til babyen er faktisk mye morsommere enn å kjøpe ting til seg selv. Det er mye morsommere enn å kjøpe klær, sko og sminke, og jeg skal love deg at jeg liker å kjøpe slike ting også.

Men nå skal jeg returnere til den virkelige verden, så lover jeg bedre blogging i dagene som kommer. Jeg har tross alt fått inn mange av bloggshop-produktene, så jeg skal ta bilder av både parykker, smykker og falske øyevipper og legge ut når jeg kommer hjem. Det vil med andre ord si at shoppen er oppe å går om ikke veldig lenge. Gleder meg dessuten masse til å kunne legge ut outfitbilder og slikt igjen også. Det er ikke mye vits i det på en stund (siden jeg nesten ikke har klær som passer lenger), men det er faktisk bare mindre enn fem uker igjen til termin. Så det går greit. Herregud, så spent jeg er. Og herregud som jeg gleder meg. Ha en fin dag!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.