2 0 0 8.>

Bilder tatt i dag.

Da er det vel på tide med en liten oppsummering av året, siden det er nyttårsaften og hele pakka ikveld. Det hører på en måte med. Snart har jeg blogget i et helt år også, så da passer det egentlig bare enda bedre. Så, here we go!

Favorittoutfit: Ah, vanskelig. Dette, dette og dette er i alle fall store favoritter.
Største outfitbom: Lett. Hva tenkte jeg med her? Ikke spesielt pent, og det verste er at det ikke er så lenge siden heller. Jaja, det er sånt som skjer!
Favorittbilde: Kan vel si «vanskelig» her også. Men, dette er helt klart en favoritt. Ikke bare på grunn av bildet i seg selv, men også på grunn av hva det betyr for meg.
Favorittselvportrett: Dette bildet liker jeg godt.
Beste innlegg: Alle? Neida. Vanskelig å velge ett innlegg på et helt år, men dette innlegget er da ikke så ille. Dessuten så beviser det at jeg faktisk kan være litt morsom.
Dypeste innlegg: Nå er vel ikke denne bloggen kjent for å være spesielt dyp i det store og hele, men jeg har da hatt mine seriøse øyeblikk også.
Årets skryteinnlegg: Vel, her har jeg to innlegg. Her og her.
Beste videoblogg: Denne videobloggen ble mye morsommere enn forventet, og det på grunn av testens svært skuffende og overraskende utfall.
Mest kommenterte innlegg: om vi ser bort fra konkurransene, så blir det nok innlegget «Shocking News». Kanskje ikke så veldig overraskende at det ble mest kommentert…
Beste kjøp: Disse skoene og denne kjolen er to kjøp jeg er veldig fornøyd med. Billige og fantastiske! Gleder meg til å bruke kjolen til våren. (Når jeg har blitt slank igjen…)
Beste bilderedigering: Denne «tegneserien» ble jeg ganske fornøyd med, og dessuten tok den ganske så lang tid å lage også.
Et innlegg som bare må være med på denne listen fordi det ble snakket om på Radio Norge. Herr Atle Antonsen ble intervjuet om privatliv og slikt, og i den sammenheng ble dette innlegget nevnt og sitert. Haha!
Beste konsert: har vært på veldig mange gode konserter, men nummer en blir uansett Kaizerskonserten på Vega i København.
Beste reise: de to ukene på Kreta i oktober gjorde utrolig godt.
Fler innlegg som fortjener å bli nevnt: Dette innlegget som viser hvor godt det er å ha en superkjæreste som Kaj.

Sånn. Da kommer jeg ikke på fler «kategorier». (Om det er noe du syns bør være med; si fra, så slenger jeg det på!) Da får jeg vel bare ønske alle et godt nytt år, og så håper vi 2009 blir minst like godt som 2008. Godt nyttår!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.