Nostalgi.>


Nintendo kjøpt på finn.no.

Som man kanskje kan skjønne av disse bildene, så fikk vi faktisk nintendoen i posten i dag. Og vet du hva? Det er sinnsykt morsomt! Alle minnene om bursdager og besøk hos venner som hadde Super Nintendo kommer tilbake til meg. Jeg mimrer tilbake, og kommer i grunn på hvor utspekulert jeg var som barn. Jeg kommer plutselig på hvordan jeg valgte venner. Neida, så ille var det ikke, men jeg husker ett tilfelle hvor jeg dro til ei venninne av to grunner. 1. hun hadde Super Nintendo og 2. mammaen hennes bakte den beste sjokoladekaka jeg noensinne har smakt. Der ser du. Jeg var en liten jævel. Vel, vel. Det er sånt som skjer, er det ikke? Jenta var forresten bare snill og grei, og jeg har absolutt ikke samme syn på henne den dag i dag. Ting forandrer seg altså. Utspekulerte jævelbarn kan altså skjerpe seg og bli noenlunde snille mennesker de og. Det er mulig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.