Polly wants a cracker.>

Nom, nom, nom. C is for cracker, that's good enough for me!

Ost og kjeks og druer i munnen og Moulin Rouge på tv. Filmen er over akkurat nå, og jeg ble mett for lenge siden. Jeg stoppet selvfølgelig likevel ikke å spise før nå nettopp. Det er noe med helgemat og helgekos. Det er veldig vanskelig å stoppe når magen sier nei, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å småspise kjeks hele kvelden. Ost og kjeks og druer er skikkelig godt, og passer perfekt på en lørdagskveld som denne. En lørdagskveld jeg skal tilbringe i sofaen sammen med Kajkjæreste, Rufus og fjernkontrollen. Og selvfølgelig kjekssmuler og ostebiter. Jeg søler fælt når jeg spiser. Det er noe jeg aldri helt ble/blir kvitt. Jeg kan for eksempel ikke drikke en kopp kakao uten store, brune kakaoflekker på genseren eller spise pastasaus uten å se ut som en nedsølt toåring. Pyttsann. Det kunne ha vært verre.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.