New car

car

Bilen min døde i høst, og selv om jeg har klart meg uten, så er det digg å nå stå her med en audinøkkel i hånda altså! Denne tøffe, lille saken skal jeg altså farte rundt i nå fremover. Jeg er glad i trikken jeg altså, og hadde det bare vært transport til og fra skolen som var greia, så hadde jeg ikke trengt å ha bil. Men når man har ei datter som bor nesten fem mil unna, så er det praktisk å kunne komme seg dit uten å bruke en evighet med bussbytte hit og dit og frem og tilbake. Anyhow! Det er digg med ny bil, woopwoop!

Del

6 Kommentarer

 1. februar 26, 2016 / 11:25

  Love it

 2. februar 26, 2016 / 11:27

  And take me for a ride ?

 3. Bjørg S
  februar 26, 2016 / 23:14

  Snerten! Årsmodell? Bilen altså (selv om du er snerten du også).

  • mars 1, 2016 / 16:06

   Det er en 2014-modell! :D

 4. mai 12, 2016 / 20:21

  FYI- Our dear friend Chris is being released from the rehab center on Tuesday 23rd of August, to a home here in Epsom. She is doing wonderfully though still must rely on the wheelchair exicuslvely. Our best wishes go out to Chris!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.