It’s all about couture

5I0A2595 5I0A2614 5I0A2602 5I0A2600

Jeg er manisk når det kommer til å finne ny inspirasjon til nye shooter jeg vil ha. Jeg mener… Jeg googler så mye at til og med oppfinnerne av Google hadde falt av stolene sine! Og Pinterest? Vel. Vi kan trygt si at jeg er en flittig bruker der og. Her om dagen fant jeg ut at jeg vil ha et helt lager av både gamle og nye fashion-magasiner. Italienske, franske, britiske, amerikanske. Men så kom jeg på at jeg ikke har plass til mer enn typ fem magasiner her hjemme. kom jeg på at oppe i «biblioteket» på skolen, som jeg til nå har tilbrakt aaaaalt for lite tid i, har alt av magasiner og bøker! Okei, ikke absolutt alt, men nok Vogue til å slå i hjel en time eller femti. Så da føk jeg nedover i dag da, og satt der i en liten time og bladde i fantastiske magasiner. Nå har jeg nye bilder klare i hodet, så da er det bare å sette i gang med planlegginga. It’s all about couture.

Del

1 Comment

  1. februar 24, 2016 / 23:13

    Haha, så gøy! Hvis du kjenner kreativiteten tar helt overhånd, er jeg forresten i Trondheim frem til torsdag neste uke^^ hihi! Gleder meg uansett til å se alle fremtidige resultater :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.