Dokumentert

old3 oldbw bwold

I dag tenkte jeg plutselig på hvor priceless bloggen er. Den har jo med alt! Okei, ikke alt, for det er perioder hvor jeg ikke har blogga, men… Allikevel. Omtrent hele livet mitt de siste åtte-ni årene er jo her i arkivet! Dette blir innlegg nummer 2380. Jeg har fått 19 773 kommentarer, men kommentarene fra tiden på blogg.no er ikke med i det tallet. Og det var jo på storhetstiden, haha! Jeg har fått  mye gjennom blogginga mi. Jeg tror ikke de som disser den såkalte «rosablogginga» faktisk forstår hvor mye verdi en blogg har for en selv. Anyways, jeg setter pris på bloggen min. Det var egentlig hele poenget.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.