Leah

leahtanda
Fotograf: Drea Karlsen Modell: Leah Tanda MUA: Leah Tanda (Trykk på bildet for å åpne det i nytt  vindu.)

Ett av bildene fra en shoot jeg hadde med Leah i forrige uke. Er hun ikke flott?! Vi har jo fashionprosjekt for tiden, men energien min har delvis satt en stopper for gleden over det. Nå kjenner jeg energien komme tilbake, og jeg gleder meg veeeeeldig til en ny shoot på onsdag. Jeg tror den blir utrolig bra, nemlig! Og jeg skal få bilder som kan gli rett inn i porteføljen. Og som faktisk kan få bli der ei stund og…  Jeg er tilbake til å jobbe på så hardt jeg bare kan! Uten at det blir for mye. Sånn passe. Jeg må jo jobbe siden jeg skal bli så god som jeg skal bli!

Del

2 Kommentarer

  1. februar 2, 2016 / 00:11

    NYDELIG bilde!

    • februar 2, 2016 / 08:31

      Takk, fine du! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.