Answers

pinkoldone

Hvordan har du det egentlig? Akkurat nå er jeg innlagt på Orkdal DPS på nytt, men i neste uke er det skolestart, og jeg håper (og tror) det blir bra. Hva savner du nå? Å bare ha det greit. Å ha det så greit at jeg ikke tenker på alt jeg tenker på nå, haha. Det er lenge siden jeg hadde det sånn, så jeg hadde betalt gode penger for å få en dag eller to i den modusen. Har du noen planer fremover? Som nevnt så er det skolestart i neste uke, både for meg og Vilja. På mandag skal jeg være med henne på første skoledag, og på onsdag starter jeg på selv. Hva er fremtidsplanene/drømmene dine? Det klarer jeg ikke svare på akkurat nå, for å være dønn ærlig. Jeg har en tendens til å tenke go big, or go home, og det kommer jeg ikke så godt ut av i depressive perioder. Er du interessert i noen for tida? Nei, jeg kan vel ikke akkurat si det. Eller, vel… Det er en person som gjør meg nysgjerrig. Hva og hvordan fikk du muligheten til å reise til LA og møte alle de kjente menneskene? Jeg jobbet i et managementbyrå som heter VS Management i Trondheim, og ble gjennom det kjent med Hans-Erik Dyvik Husby (Hank von Hell). Så ble jeg med ham på date i LA, da! Driver å leser igjennom alle psykehusinnleggene dine, men fant ikke dag 4. Hvor ble den av? Link til alle Psykehus-innleggene finner du her.

dreab2124

Kan du skrive mer om hva som ledet opp til overdosen og hva du tenkte? Tja. Det er ikke noe jeg er så veldig glad i å prate om, så om du lurer veldig, kan du heller sende en mail til fotografdrea@gmail.com, så kan jeg svare deg så godt jeg kan der. Dine tre favorittband/artister? Kaizers Orchestra, Silversun Pickups og Mumford & Sons. Dine favorittblogger? Jeg er litt dårlig på å lese blogger, dessverre. Antagelig for at det florerer av så sinnsykt mange gode blogger der ute! Men jeg kan nevne 3 jeg liker godt; SandraHeidi Chic og Fanny LyckmanHva gjør din dag bedre? Tull & tøys. Et eller annet som bare får meg til å le, uansett humør og form. Hvis du kunne gått tilbake i tid og forandret på en ting, hva ville det vært? Håhå, det er så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Velger – selv om det er dritkjedelig – å si pass. Hvilken av tatoveringene dine liker du best? Jeg liker den på arma og de på lårene best. Begge er tatt av Julie på Onkel Henrys, og er grunnen til at jeg har bestilt min neste time til henne. Drømmereise? Først og fremst; New York! Har så enormt lyst dit. Jeg vil egentlig reise verden rundt, jeg.

Del

2 Kommentarer

  1. august 12, 2015 / 21:14

    Oooooh that pink hair! =D Hmm dag 4 er fortsatt ikke der

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.