Questions?

lessred

Jeg har ingenting fornuftig, eller ufornuftig for den del, å komme med, så da spør jeg heller om det er noen der ute som har et eller annet de lurer på. Det kan være hva som helst. Det kan også være ønsker/tips til hva som ønskes på bloggen fremover. Hva foretrekker du å se/lese her? Eller har du en eller annen mening du føler et sterkt behov for å ytre? Now is the time. Hugs.

Del

8 Kommentarer

 1. Linnj
  august 8, 2015 / 23:44

  Foto, foto, foto. Jeg vil ha fototips, råd, vink og slikt ;)

  Og gjerne litt mer trening. Jeg elsker de sidene av deg :)

 2. Maren
  august 9, 2015 / 10:26

  Ta en til i arkivet, trekk frem gamle antrekk, foto, tekster osv.
  Skriv om din musikk smak / sanger du liker.
  Skriv om hvordan du får tilbake gløden til å ta bilder (etter en periode fra kamera, slik jeg har det nå)

  Hvordan har du det egentlig ?
  Hva savner du nå?
  Har du noen planer fremover ?

 3. august 9, 2015 / 13:24

  Hva er fremtidsplanene/drømmene dine? Er du interessert i noen for tida? Så kult å overraskende innlegg som plutselig dukka opp på bloggen din nylig. Regner med at du skrev om det for dem som har fulgt med lengre. Hva og hvordan fikk du muligheten til å reise til LA og møte alle de kjente menneskene? Driver å leser igjennom alle psykehusinnleggene dine, men fnt ikke dag 4. Hvor ble den av? Om du ikke alt har gjort det.. Kan du skrive mer om hva som ledet opp til overdosen og hva du tenkte?

 4. august 9, 2015 / 15:27

  Dine tre favorittband/artister?
  Dine favorittblogger?
  Hva gjør din dag bedre?
  Hvis du kunne gått tilbake i tid og forandret på en ting, hva ville det vært?
  Hvilken av tatoveringene dine liker du best?
  Drømmereise?

 5. august 9, 2015 / 15:28

  Jeg gjør om på det første spørsmålet til ALLE dine favorittband/artister ;)

 6. Renate
  august 9, 2015 / 16:12

  Mer «psykehus»

 7. Anita
  august 9, 2015 / 18:48

  Jeg leser blogger din, men har aldri kommentert noe. Kanskje på tide å engasjere seg litt da. Kan du skrive litt om hva du gjør som er bra for deg -hva gjør du for å ha det bra nå-hvilke strategier bruker du, litt mer om trening-hvilke øvelser og om motivasjon, synes du er flink til å fotografere så fortsett å legge ut masse bilder.

 8. Ingeborg
  august 20, 2015 / 00:38

  Har i grunn ingen spørsmål akkurat nåå, ville bare kommentere og fortelle deg at på dette bildet ligna du skikkelig på hun nye i orange is the new black! Ruby Rose :)

  Sender deg en klem, forresten! Jeg har lest bloggen din i evigheter! Husker ikke helt hvor lenge, men tror det var før Vilja ble født? Jeg var i alle fall «superliten» (er 21 år nå), og husket det var ganske kult å lese en fotoblogg på den tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.