Vann

frudabad fridabad2

Frida dro meg med ut for at hun skulle bade her om dagen, og ba meg ta med kamera. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå ut overhodet, men ble med allikevel. Det viste seg å være godt å komme seg ut, og jeg syns disse to bildene ble ganske så fine bilder av henne og. Frida er til og med en god skuespiller i iskaldt elvevann, hun. Puste fikk hun nesten ikke til, men å posere – det gikk greit. Impressive.

Del

2 Kommentarer

  1. august 14, 2015 / 17:41

    Fine bilder! Det ser ikke ut som at vannet er kjempevarmt, så enig i at det er impressive!

  2. august 14, 2015 / 19:09

    Å bade i elvevann er ISKALDT! Så dette synes jeg var imponerende ja :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.