Irritasjonsmomenter, #utavtelling

dreakamera

Jippi, tid for nok et innlegg hvor jeg bare pøser ut all irritasjon jeg har gjemt godt inni sjela den siste tiden! Masse små ting jeg egentlig burde bare la gå, men som jeg ikke klarer å la være å nevne allikevel. Det trenger ikke være irritasjon heller, nødvendigvis. Bare småting jeg tenker over i hverdagen. Så, here we go;

#1. Jeg hater vind. Jeg hater storm og regn sammen. Regn alene kan være utrolig digg, men sammen med sterk vind er det rett og slett bare pyton. Og hvorfor i all verden er det sånn at hunder er nødt til å lete etter «porselensdoen»  av en gressflekk å gjøre fra seg på på sånne dager!? Spesielt når de skal drite. Hvorfor kan de ikke bare være litt enklere? Se på hele verden som en stor utedo, lissom? Så slipper man i alle fall å gå fire kilometer mens det blåser så det regner i vinkel.

#2. Til dere som plutselig sender en helt vanlig hverdagssnap med kun 1-3 sekunders visningstid; hva snappa dere av sist, før den…? Busted, hæ? Og hvorfor fikk ikke jeg se…?

#3. Hva er det med noen menns behov for å bare slippe frivektene så hardt i gulvet de bare klarer etter at de er ferdig med hvert set med øvelser på treningssenteret?! Det bråker ikke bare noe jævlig, men irriterer livskiten ut av meg og. Ja, jeg dør nesten av irritasjon. Så ille er det.

#4. Jeg vet dette har blitt nevnt nok allerede, men jeg er bare nødt til å nevne det igjen. Å like sine egne bilder og statuser på Facebook… Hva er greia!? Det er ganske selvsigende at man liker det man poster, da! Hvis ikke hadde man antagelig ikke posta det. Og om det er så viktig for det å få flest mulig «likes» på noe, så gir det faktisk fem i minus. Minst.

#5. Nå kom jeg ikke på fler i farta. Dårlige greier. Men jeg lover at det høyst sannsynlig kommer mer en annen gang.

dreaaaaaa

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.