Trenger ny favoritt-te

pukkate

Siden Twinnings nå har blitt busta i å faktisk ha 20% sukker i den grønne teen sin, som jo har vært yndlingsteen min i flere år, så er jeg på jakt etter en ny yndlingste. Jeg vil da ikke ha i meg masse sukker! Derfor har jeg nå begynt den store te-testinga. Over har jeg masse Pukkate som skal testes etterhvert. Jeg må da finne en smak jeg liker minst like godt som den grønne teen fra Twinnings, vel. Jeg er egentlig jævla teit sånn. Jeg finner en favoritt, og holder meg til den. Jeg er gammeldags sånn. Hvorfor endre noe man er utmerket fornøyd med, lissom? Snufs. Men ja. Jeg er altså på tejakt, og tar gjerne i mot gode tips! Jeg liker helst enkle ting. Earl grey, lady grey, grønn te. Ikke noe kanel, ikke noe lakris, ikke noe fancy. Enkelt og greit. Har Pukka en rein grønn te, kanskje..? Det må jeg sjekke. Men gi meg tetips, pretty please with sugar on top! Hugs.

pukkaaaa

Del

9 Kommentarer

 1. Idadida
  mars 17, 2014 / 13:59

  Du må sjekke disse posene og. Fant noe sugar i en av mine..

 2. mars 17, 2014 / 14:06

  Jeg ser du skriver at du ikke vil ha lakris, men du MÅ smake peppermint & licorice til Pukka. Den er helt sinnsykt god! Ellers så er Pukka sin Detox ganske grei og populær, men personlig liker jeg heller de med litt mer smak :-)

 3. Annemarie
  mars 17, 2014 / 14:09

  Hvis du vil ha enkel te, tror jeg kanskje ikke Pukka-te er noe for deg. Kan ikke huske å ha sett en eneste Pukka-te som bare har én smak, ala de du nevner. Du kan prøve løsvektsteen fra Kremmerhuset. Har ikke undersøkt mengden sukker i de, men det er hvertfall god te :)

 4. mars 17, 2014 / 14:27

  kanskje du kan prøve harney and sons? Utrolig gode teer: )

 5. mars 17, 2014 / 14:38

  Pukka te har mange skjulte kjemikalier, så du er klar over det :-) Jeg er veldi glad i celestial seasonings. De har også grønn te. Selges på søstrene grene for eksempel :-) De er den te typen med flest smaker som jeg liker. Og pukka sin smaker kunstig etter at jeg begynte og drikke celestial :-) lykke til med testingen ;-)

  lillevimse.com
  channeled-reality.com

 6. Lillenu
  mars 24, 2014 / 11:27

  Hei,
  Pukka er ikke alltid TE i ordets rette forstand. Pukka er først og fremst varm drikke brygget på urter og frukt. EKTE te må inneholde blader fra teplanten Camellia Sinensis :) Sjekk ut http://www.newbyteas.no for prisvinnende kvalitets-te UTEN tilsatt sukker og kunstig søtning. Newby benytter kun teblader fra første og andre innhøstning så de trenger ikke tilsette sukker eller andre kunstige aromaer for å døyve bitterheten som teblader fra senere innhøstninger har.

  Lykke til i jakten på nye favoritter :)

 7. mars 28, 2014 / 16:22

  Mye god te fra iHerb, sies det, selvom jeg kun har prøvd en grønn te derifra. Med smak liker jeg f.eks cinnamon spice fra Søstrene Grene, den er supergod. Med melk om vinteren – da smaker den pepperkaker. Uten resten av året, da er den også supergod!

 8. Silje
  april 4, 2014 / 16:17

  Pukka-te har en te som heter green tea, det er enkelt og greit kun grønn te uten noe rart oppi. Jeg har drukket den hver dag i nesten 2 år nå og elsker den. Sunt er det også, og økologisk ! blir ikke bedre enn det :)

 9. Anonym
  mars 20, 2019 / 18:08

  Hvit te fra Clipper, og grønn fra Higher Living, trenger ingen søtning, og er 100 % økologisk. Fås i helsekosten, men prisen er fornuftig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.