Usexy ting med menn.

Siden jeg nå er singel så nyter jeg å bare kunne sitte i byen og se på mennesker, inkludert… ja, mannfolk. Ikke noe for det, se på mennesker gjør man jo uansett om man er i et forhold eller ei, men… du skjønner. Nå ser jeg litt mer. Ikke for at jeg leter etter noe spesielt (eller noen spesielle), men mest for å bare se om det faktisk er noe der ute. Til en senere anledning, liksom. Om det finnes håp for meg når jeg først finner ut at det er på tide å forlate singeltilværelsen. Om det er håp har jeg ikke funnet ut av, men jeg har lagt merke til veldig mye annet. Jeg har lagt merke til hva jeg mener er usexy med menn. Dette høres ut som et veldig fint listetema. Du vet, lister er gøy. Lister holder oversikt! Here we go:

1. Menn som sminker seg.

Jada, helt greit at også menn vil se så bra ut som mulig, men det er allikevel skikkelig turn off. Å se en mann bruke blyant på øyenbryna og som koster mineralfoundation i ansiktet med fine sirkelbevegelser får meg ikke akkurat på gli, uansett hvor kjekk han enn måtte være.

2. Menn som skryter av hvor mange de har hatt sex med…

… og som allikevel kaller jenter som har hatt sex med like mange for horer. Come on. Om du syns det er greit at du gjør det selv, så bør det være greit for deg at andre gjør det også. Sådetså. Forøvrig, hadde jeg pult trehundreogfemti stykker hadde jeg skjemtes og aldri snakka om det. I alle fall ikke på tv, Niklas Vindel.

3. Menn som tror de har rett til å høylydt dømme jenters utseende…

… og som tilsynelatende glemmer at de ser ut som troll selv.

4. Menn som gråter LETT eller FOR mye.

Mannfolk har selvfølgelig også følelser, og de skal få grine i blant de og. Men… å se at typen vedsiden av deg i kinosalen tørker tårer av den rørende slutten på filmen er rett og slett litt usexy. I can´t help it.

5. Menn med rosablogg.

Jeg tror jeg er litt «gammeldags», men jeg er veldig for den der «la menn være menn.» Rosablogginga kan vi jenter ta oss av. Dere menn kan blogge om bil, motorsag og skrujern. Sånne manneting, vet du. Om dere trenger å blogge overhodet.

6. Menn som trener helt feil med vekter.

Nå er jo ikke jeg noen proff på trening med vekter altså, og det er fullt mulig jeg gjør mye feil selv også, men å tydelig se at menn gjør helt feil på øvelser er skikkelig turnoff. Om ei jente gjør feil så er det jo bare en god unnskyldning for gutta å komme litt nærmere for å hjelpe, men om ei jente må hjelpe en mann med styrketrening… ja, da mister det sjarmen.

Heldigvis har jeg ikke så veldig mange mannlige lesere, så da er det vel ikke så veldig mange som vil føle seg truffet av dette. Og de som faktisk gjør det; sårri. Sånn er det bare. Min mening teller jo ikke så mye i det store og hele uansett, så det er fullt mulig for dere å finne dere damer allikevel. Bare ikke meg. Og til størsteparten av mine lesere, nemlig det kvinnelige kjønn; hva mener du er mest usexy med menn? Og hvor mye har det å si, i det store og hele? Kjør debatt!

Del

35 Kommentarer

 1. Frank Wikan
  mai 3, 2011 / 11:24

  Hei!
  Dette var spot on,Drea!!:)
  Selv som mann kan jeg være enig i den lista di.Kan slenge på menn på byen som skal spandere på jenter drinker å ikke gir dem fred etterpå fordi de da forventer noe tilbake.
  Slike menn er tapere i mine øyne.
  Når det gjelder feil trening hos menn så ser jeg ikke nå værre en gutter med «boleoverkropper»,mens beina er som noe tannpirkere.Helt fantastisk jævli:)

 2. Drea
  mai 3, 2011 / 11:38

  Frank Wikan: heeeeeelt enig. Det ser innmari teit ut! Og ja, kjenner jo også til typen som spanderer og som forventer at jenta er kjøpt og betalt av den grunn. Men der kan vel kanskje jenter ta litt skyld i blant også. Jenter har en tendens til å gi forhåpninger i bytte mot drikke, og deretter blinke uforstående med øynene og si: «jeg flørtet aaaaaldri med deg, jeg var bare hyggelig – slik jeg er mot alle!»
  Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har gjort det en god del ganger selv. Dumskap det også.

 3. mai 3, 2011 / 11:46

  Ganske enig i de fleste, men noen av dem er jeg helt uenige… Jeg syns det er utrolig sexy med men som gråter, så lenge de er ganske macho til vanlig :P Hvis det er en liten pingle jeg har ved siden av meg, så blir det noe litt annet x]

  Og når det gjelder sminken så kommer det veldig ann på hva det er. Mineralpudder og solkrem syns jeg ikke er særlig sexy på jenter heller, med mindre hun ser helt naturlig ut, og da er det jo forsåvidt ikke et problem på menn heller :P Jeg syns ikke det er sexy med sminke, nei (med mindre det er på bandfolk eller filmkarrakterer), men det trenger ikke absolutt være usexy. :P

 4. mai 3, 2011 / 11:59

  Helt enig, i alt! Enda en ting som jeg syns er totalt turn off, er menn/gutter med snus rennende nedover tennene. De får holde snusen der den skal være, eller aller helst la være :)

 5. Henriette
  mai 3, 2011 / 12:07

  Hehe, Helene; usexy med solkrem? :-D

  Ellers ganske enig i lista di – itillegg til usikre menn! Menn du ser er ukomfortable i egen kropp blir lett turnoff for meg.

 6. Drea
  mai 3, 2011 / 12:28

  Henriette: hehe, solkrem er ikke usexy, det er mer usexy å være solbrent! Haha. Og enig med usikre menn – det er antagelig like usexy som usikre jenter. :b

 7. mai 3, 2011 / 13:35

  Tror nok hun mente solpudder. Solkrem lukter så godt at det er sexy uansett. Hudkreft er iallfall ikke sexy.

  Men likte listen din.

  Men syntes ikke menn høylytt skal dømme jenters utseende uansett hvor bra de ser ut selv heller. Men det er jo ekstra irriterende når de ser ut som noe man ikke ville tatt i med ildtang.

 8. Marteq
  mai 3, 2011 / 13:41

  Haha, nå har du akkurat beskrevet gutta boys i Paradise Hotel! Genialt :- D

 9. mai 3, 2011 / 13:49

  heheh wups, nå kom jeg på at jeg så deg på torget på lørdag da du sto med ei barnevogn og broren din kom bort til dere. du vet, ved elefanten. du er kul! :)

 10. Jeanette
  mai 3, 2011 / 13:54

  Enig i punktene dine! Jeg har ett å legge til: når menn er FOR klengete, æh, finnes ikke noe verre..

 11. mai 3, 2011 / 13:56

  Turn-off nr én må være lange negler. Jeg liker ikke å ha det selv en gang, så menn skal i allefall ikke ha det! :P

 12. Ida Karoline
  mai 3, 2011 / 14:38

  Heeelt enig! Faktisk i alle punktene!

 13. Kristin
  mai 3, 2011 / 15:02

  Jeg HATER når de har ekle skjeggstubber. Greit, noen kler skjegg, men langt i fra alle. Spesielt ikke pubertale tenåringsgutter.

 14. mai 3, 2011 / 15:16

  Haha, tror jeg kan skrive under på det meste. Er også for at menn skal være menn :)

 15. mai 3, 2011 / 15:27

  åh, jeg elsker lister, og denne traff så blink altså!

 16. mai 3, 2011 / 16:39

  Hahahhaha, jeg humrer og ler for meg selv her jeg sitter. Fiiin liste, hehe. Mange gode kommentarer også ;) Snus, negler, og skrytepaver (spess om damer og sitt «dametekke») f.eks. Tær i seg selv er litt ekkelt, men ekle mannetær med tjukke gule negler og hard hud, grøss..! Hahahha. Massivt med hår på rygg og i ører er også usexy :p OOG – hør på hun med 25 piercinger (haha); gutter med ring i øyenbrynet, sorry, det er så turnoff :p

 17. mai 3, 2011 / 17:51

  Herregud, det første eg kjem på er fett hår. Og hår som er så styla opp med voks at det er klissete og delt inn i strimlar. Hjeeelp!

  snusbrune tenner og mannfolk som et grillpølse med rekesalat er og ufattelig usexy.

 18. mai 3, 2011 / 21:34

  Så innmari enig! Rett og slett usjarmerende med slike menn!
  Ha en fin kveld:)
  Klem fra Kristin

 19. mai 3, 2011 / 22:21

  Er ganske enig i lista di Andrea. Men jeg syns ikke det er turnoff med menn som gråter. Så lenge de ellers er macho.

 20. mai 4, 2011 / 02:13

  Enig i alle punktene, også kan jeg slenge på at menn som snuser ikke er det herligste jeg vet. Snus»saft» som renner og ser ekkel ut liksom, og for den saks skyld liker jeg heller ikke lukten av snus :p

 21. mai 4, 2011 / 10:14

  Enig enig enig. Elsker menn som er skikkelig menn. Det aller verste jeg vet er menn som tror de er så fantastisk fine at de ikke gidder å jobbe for dama de finner engang.

  Og det med gråting. Jeg liker å se en mann gråte, men ikke pga en film eller Oprah slik jeg selv gjør, da må det være pga familie, kjærlighet og sånt no. Og veldig sjelden.

  Som flere har nevnt er snus også et issue. Gigantiske snuslepper er det teiteste jeg vet og overskygger alt annet på fyren.

 22. mai 4, 2011 / 10:47

  Herlig innlegg! :o) Er enig i mer eller mindre det hele.. Men kjenner endel av disse er ok hos kompiser, men NO NO til min kjære.. :o)

 23. Stine
  mai 4, 2011 / 13:12

  Haha, ler godt av lista. Må si den fikk meg til å tenke på guttene i Paradise ja :P I tillegg liker jeg kommentaren om menn som spiser grillpølse med rekesalat :P Har jobba på besinstasjon og sett nok av relativt usexy menn trykke i seg :P

 24. mai 4, 2011 / 22:45

  Haha, bra liste!
  Må legge til; de som ikke fatter hvordan DET GÅR AN å si nei til ham. Jeg siterer selvopplevd situasjon;

  Han; Lyst å være med til meg?
  – Hehe, nei.
  Han; Hvorfor ikke? Har ALDRI fått et nei før, lissom :( (buhu-fjes og greier)
  – En gang må være den første, kompis.
  Han; Serr, ass! Kom aan!
  – Nei? Har ikke lyst.
  Han; Daaamn! ALDRI fått nei før, ass. Faen.

  ………… Skjer?

 25. mai 10, 2011 / 10:44

  Jeg synes det er mega-usexy å ha munnen åpen! Den skal være lukket når den ikke brukes til spising, drikking o.l. Det gjelder forøvrig begge kjønn.
  Forresten kjente jeg igjen Paradise-nykkene i lista di – morsomt!

 26. Dagfinn H.
  mai 10, 2011 / 18:05

  «Heldigvis har jo jeg ikke så mange mannlige lesere,…» sier du. Det mener du vel ikke, i så fall får jeg slutte å se på de fine bildene dine, og lese dine ganske ærlige kommentarer.
  Når det gjelder usexy ting om menn treffer du spikeren rett på hodet. Jeg regner meg ikke blant de «sexy» menn, så jeg tillater meg en tåre når «Tore på sporet» er på skjermen, og når jeg går tur i kaldt vær (dette siste kommer nok av alderen).
  Stå på, Drea! ;)

 27. Drea
  mai 11, 2011 / 09:46

  Dagfinn: helt sant. Det mener jeg jo ikke. ;) Jeg er fornøyd med alle lesere, jeg – både menn, gutter, jenter, kvinner! Hehe! :D

 28. Gry
  februar 3, 2012 / 11:32

  Spot on, Drea..utenom den med at menn gråter…følelser er greit ;)
  Ellers har jeg èn liten ting til lista di….menn som ikke skjønner at det ikke er spesielt sexy å hoppe over alle «bli-kjent» trinnene, og går rett på «når skal vi pule»…har det aldri falt disse mennene inn, at damer for oftest er oppegående, intelligente vesner…ikke bare ei levende Oppblås-Barbara?

 29. Gry
  februar 3, 2012 / 11:48

  Kom på èn ting til! USEXY når menn begynner med sekuelle hentydninger om tenåringsdattera di….(noen liker mora, andre dattera…jadajada, og noen sikkert begge to) Usexy er det likevel ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.