Dreafoto.no

Photobucketwww.dreafoto.no. Trykk på bildet for å komme direkte dit!

Jeg holder på og fikser ny nettside, og nå kan dere få ta en titt! Den er ikke helt ferdigoppdatert enda, men det kommer fler bilder etterhvert. Du kan følge nettsiden min og få beskjed når jeg legger inn nye bilder om du følger meg på bloglovin her. Jeg blir selvfølgelig kjempeglad om dere orker å besøke den i blant, eller linke litt til den, eller like postene mine på bloglovin´. Målet mitt er å komme opp på førstesida på google når man søker på «fotograf i Trondheim», og for at jeg skal klare det så trenger jeg nesten litt besøk og litt linking och så der. Så om dere hadde orket å hjulpet meg; supert! Da blir jeg kjempeglad! Jeg håper på fler kunder fremover nå. Fingers crossed! Fortell meg gjerne om du liker nettsiden også, da. Feedback is good!

Blogglisten

Del

11 Kommentarer

 1. mai 3, 2011 / 22:42

  Følger selvfølgelig på bloglovin!:)

 2. Marie
  mai 4, 2011 / 03:48

  Hei Drea,
  Et par kommentarer til dreafoto.no; I «Om Drea» kan det kanskje bli feil for noen naar du blander inn engelske ord (priceless) og for de mer tradisjonelle der ute saa gjoer det seg nok bedre med en vennlig hilsen enn en klem paa slutten? Tenker bare for aa naa et bredere spektrum.
  «Pris og info» er fint forklart og oversiktelig.
  «Galleri» delen (her er det godt mulig at det bare er jeg som er treig), men kanskje det kunne vaert en ide og informert paa en eller annen maate om at man maa klikke paa det foerste bildet for aa se flere? (jeg trodde foerst at du bare hadde lagt ut 1 bilde i hver kategori hehe).

  Lykke til videre! :)

 3. Drea
  mai 4, 2011 / 06:58

  Marie: man trenger ikke trykke på det første bildet for å se fler. Det er en slik… dragreier der nede. Så da kan man bare dra videre for å se de neste bildene! :) Men takk for tilbakemelding på Om Drea! Du har gode poenger! :)

 4. mai 4, 2011 / 12:07

  Nettsiden var kjempefin! :D

 5. mamma
  mai 4, 2011 / 18:10

  Dette var fint ja! Ser om og om igjen på de nyfødtbildene dine. Fantastiske!
  Klem fra mamma.

 6. Thea Maria
  mai 4, 2011 / 19:21

  Tar du portrett bilder også? :-)

 7. Silje
  mai 4, 2011 / 20:21

  Har sett litt på nettsiden din nå, og gleder meg til neste gang vi trenger en fotograf. Da kommer vi til deg :)

 8. mai 4, 2011 / 22:14

  Kjempe fin, vennen! :)

 9. Elin
  mai 5, 2011 / 17:39

  Elsker bryllupsbildene dine! :)

 10. Drea
  mai 5, 2011 / 20:14

  Thea Maria: klart jeg gjør! :D Skal legge ut litt portretter også etterhvert, men det tar bare litt tid.. :b Hehe! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.