Black and white.

Photobucket

Julie og Silje.

Det har vært en sånn dag. En dag hvor mye (om ikke alt) går galt. Jeg har i det siste hatt litt vondt i det ene kneet, og tok det derfor rolig på styrketrening i dag. Jeg trente mest overkropp, og det gikk fint. Så gikk jeg til søstersen, og mens jeg går så skjer det noe i kneet som gjør at det går fra å være litt vondt til å bli kjempevondt. Det var vel på tide at dette kneet også fikk seg en trøkk, siden det andre allerede har blitt operert to ganger. Feilfordeling liksom. Apropos feilfordeling. På jobb mista jeg kameraet på tåa på den andre foten igjen, så nå er jeg blå på den også. Snakk om å være uheldig, dere! Eller kanskje er jeg bare klumsete. Kjipt er det uansett grunn, og jeg er sikker på at jeg snart kommer til å måtte bli en av de som er nødt til å gå i überstygge joggesko heeeeeele tiden, bare for at det er komfortabelt. Usj…

Men nok syt, og over til noe morsommere! Nemlig Vilja. Jeg er nødt til å filme henne mer fremover, så dere får se hvor flink hun er til å prate nå! Og hvor morsom hun er. Hvor rar hun er. Siden brødet var tørt så fikk Vilja Tom & Jerry-kjeks til frokost i dag, og da det bare lå igjen en liten kjeks i skåla hennes så ropte hun fortvilet: «Mamma! Det e MASSE tomt!» Jeg lo selvfølgelig, og hun lo også – bare for at hun elsker å være den som er morsom. Hun er seriøst herlig!

Photobucket

Vilja med lugg klipt av Kaj. Hehe.

Del

9 Kommentarer

 1. mai 5, 2011 / 20:44

  Søteste lille/store jenta ever og en nydelig klipp av papsen :D
  MASSE søt er hun <3

 2. mai 5, 2011 / 21:01

  Er gjerne sånn at når først ting går gale så går alt gale. Vi får håpe på en bedre dag i morgen! Nydelige bilder som alltid, og Vilja høres bare helt herlig ut :)

 3. mai 5, 2011 / 21:23

  De er i en sånn herlig alder nå! Det går nesten ikke en dag uten at jeg ler så tårene triller av Alde:D

 4. mai 6, 2011 / 00:41

  Så fine bilder :) Vilja høres herlig ut, og klippen var søt da, morsomt at det er pappa som har klipt ;)

 5. Bjørg
  mai 7, 2011 / 00:39

  Det er ikke joggesko du trenger, men VERNEsko! He, he :-)

 6. Drea
  mai 7, 2011 / 07:51

  Bjørg: haha, true! :D

 7. mai 7, 2011 / 19:09

  Hehey! Likte det øverste bildet svært godt. Likte selvfølgelig det av vilja også. Eneste med det bildet av de to jentene var at de hendene ble litt »forstyrrende».. Akkurat som om de ikke skal være i bildet, på en måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.