Lese bok – helt selv.

Photobucket

DA tror jeg endelig bloggen fungerer sånn nogenlunde igjen. Det går i alle fall an å kommentere, og jeg har fått postene opp på bloglovin´ igjen også. Ikke verst! Derfor vil jeg vise dere ett av mine favorittbilder av fine Filippa. Jeg syns det ble kjempesøtt, og jeg går egentlig bare rundt og tripper mens jeg håper på fler bestillinger på hjemmefotograferinger. Det er noe ekstra spennende med å få dokumentere barn slik de er i vante omgivelser.  Det er… fint. Veldig fint.

Del

8 Kommentarer

 1. mai 2, 2011 / 20:44

  Utrolig herlig og søtt bilde! Me like. :)

 2. Åse Lena Drarvik
  mai 2, 2011 / 22:06

  Blinkskudd :)

 3. mai 2, 2011 / 22:36

  Det er kjempe fint! Ser veldig proft ut :)

 4. mai 3, 2011 / 11:40

  Det var et herlig bilde ^^ Og ja, barn er så absolutt mye kjekkere å fotografere når de leker og har det gøy en plass de er vant til :)

 5. mai 3, 2011 / 13:37

  For et søtt bilde!

 6. Christine Kybele
  mai 4, 2011 / 20:24

  Hei Drea!
  For en fantastisk blogg og for noen utrolig herlige bilder du tar!
  Jeg håper selv på å bli fotograf så fort jeg får tatt noe utdanning (bedre sent enn aldri!). Selv om stilen din ikke er en jeg kan relatere til vil jeg likevel følge med deg fremover for inspirasjon, motivasjon og ikke minst leseglede!

  God sommer til dere :)

 7. Lotte
  mai 5, 2011 / 19:28

  Veldig fint bilde Andrea! LikeIt :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.