Tannlegesmerte.

Photobucket

God dag! I´m in pain. Eller, vel. Akkurat er det ikke så ille, for nå har jeg proppet i meg x antall tabletter, men før i dag var det seriøst pain. Jeg var jo hos tannlegen og opererte ut ei visdomstann i dag, og jeg var absolutt ikke forberedt på smerten som kom da bedøvelsen gikk ut. Auch!

Jaja. Nå sitter jeg hos søstersen på Solsiden, for Kaj kom hjem i dag. Derfor er det han som skal bo på Heimdal ei uke, og jeg stikker hjem til Frøya i helgen. Skal vel ta et par fotograferinger der, og gå masse på blades. Savner jo blades litt, haha. Men hadetbra. Konsentrasjonen er ikke på topp, for hodet gjør fremdeles ganske vondt, og det kommer det sjelden gode blogginnlegg av. Har jeg erfart… Hugs!

Del

Kommentarer

 1. oktober 13, 2010 / 18:19

  Huff, hørtes ikke godt ut å ha operert bort en visdomstann… du får ha god bedring eller hva det er vi skal si. ;) Satser på at den værste smerten gir seg om ikke lenge.

 2. oktober 13, 2010 / 18:25

  Huff, høres ikke godt ut. Jeg synes liksom det er litt vondt når de skraper. Har så sykt tannlegeskrekk, og det eneste hullet jeg har hatt var i 4. klasse, og da måtte jeg fylle. Æsj, tannleger skulle ikke finnes :s

 3. oktober 13, 2010 / 18:34

  Det hørtes ikke deilig ut, god bedring! :)

 4. oktober 13, 2010 / 18:42

  Hei:) Jeg skulle bare si -om du ikke allerede visste det at på Mac er ‘ over tabtasten. Der du har skrevet I’m, ser det ut som du har brukt `tegnet, det som er atmed backspacetasten, og det er vel ikke det du vil ha? Denne kommentaren høres sinnsykt teit ut, men jeg ville bare si det, tross frykten for å høres bedrevitende ut.

 5. Drea
  oktober 13, 2010 / 18:46

  Sofie: hihi, jeg leter etter den derre greia der, men på min mac er den ikke der den skal være! :b Har amerikansk mac med norsk tastaturinnstillinger, så får det ikke helt til. :b

 6. Marianne
  oktober 13, 2010 / 19:43

  Jeg gjorde det samme for to uker siden. Er veldig vondt de 3 første dagene, men da må du huske å ta regelmessig med tabletter før du kjenner smerten.

  Det morsomme er når det skal gro igjen. Da må du huske å skylle munnen med vann etter du har spist så ikke matrester blir igjen oppi det store hullet.

  Men etter en uke kjenner du ingen verdens ting og tenk på at tennene borte for alltid. Det er jo en digg følelse det. Jeg hadde betennelse i visdomstennene og det var værre smerte enn den etter operasjonen faktisk.

  God bedring! ;)

 7. oktober 13, 2010 / 20:08

  Ao, I feel your pain. Trakk min nede på høyre sida på onsdag. Selve trekkingen gikk som smurt uten smerte eller noe – men FY så vondt jeg hadde de neste dagene. Og hoven, ikke minst! Dag 1 etter trekket var kinnet på størrelse med en appelsin, og litt blått. Nå er all hevelsen borte, men jeg er fortsatt litt gul!

  Håper det går bra med deg og! Blir bedre når stingene har grodd og man kan pusse skikkelig baki der!

 8. Drea
  oktober 13, 2010 / 20:17

  Therese: samme tann her også, nede til høyre. Iiiik! Operasjonen gikk fint her også, null problemer, men etterpåå… IIIIK!

 9. oktober 13, 2010 / 20:27

  auau.. hater tannleger :/ så flott at dere får det til å fungere på en måte selv om dere ikke er kjærester lenger. Det føles sikkert litt rart og samtidig vondt på en måte. Har vært gjennom det selv og vet det ikke er enkelt!

 10. oktober 13, 2010 / 21:14

  Veninna mi fjerna en visdomstann for en stund siden og tok masse tabletter i en og en halv uke etterpå. Jeg er ikke helt sikker på hvordan det er akkurat nå, faktisk.. :S

 11. oktober 14, 2010 / 10:18

  Absolutt nydelig bilde av Vilja :-)

 12. oktober 14, 2010 / 12:54

  herregud! jeg kjente nesten ikke vilja igjen, hun har jo blitt så stor! :-) skjønne bilder du tar av henne! ha en fin dag <3

 13. oktober 14, 2010 / 23:42

  vilka fina bilder du tar! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.