Gjeeeeesp!

PhotobucketPhotobucket

I dag passer det ekstremt godt med et gjespebilde av lille Kristian Andrè, for jeg er sikker på at jeg er minst like trøtt som ham i dag. Vilja starter dagene bare tidligere og tidligere for tiden, og i dag var vi oppe halv seks. Gjesp. Ikke gøy. Spesielt ikke når formen ikke er på topp. Jeg har sår hals og er vel kanskje litt feverish også, men hey. Det er jo ikke stort å klage over. Istedet kan jeg fortelle hvor glad jeg er for å ha fått jobb som frilansfotograf på Fame! Skal bli greit å få inn litt penger til en fast dato, og ikke bare løpende slik jeg får som selvstendig næringsdrivende. Det blir saker!

I går var vi forresten på mekling hos Familievernkontoret også (det er obligatorisk å dra på et slikt meklemøte, det er ikke for at vi er uenige altså!), og etter råd fra hun dama som jobber der har vi funnet ut at Vilja skal fortsette å bo her. Det vil selvfølgelig også si at jeg også skal bo her annenhver uke, for Kaj er jo på jobb en uke i slengen. Når han har fri skal jeg bo et annet sted. Jeg leter etter leilighet nå, og finner vel noe passende etterhvert. På den måten slipper Vilja alt stresset og forandringene med å flytte igjen, og det er helt klart til hennes beste. Så mange forandringer på kort tid kan være vanskelig å takle for et så lite menneske, så det skal hun virkelig å slippe. Så ting ordner seg nå! Godt. Kanskje kan jeg senke skuldrene litt snart, og få orden på ting. Jeg og stress fungerer dårlig sammen. Jeje, hugs!

Del

Kommentarer

 1. oktober 12, 2010 / 12:01

  Pust dypt Drea, alt ordner seg for snille piker vet du (og vi andre kommer jo så langt det skal være vi også…).
  Gratulerer med jobb, så spennende for deg :)
  Og ikke minst greit med lønn til fast dato som du sier. Selv er jeg så lite strukturert at alt hadde falt sammen som et korthus hadde jeg ikke fått lønn samme dato hver mnd… Jadda, så det så ;)

  Håper det løser seg med leilighet også, man trenger å ha et sted som er sitt, ett eget hjem.
  Dere er så flinke til å finne gode løsninger for Vilja. En ting er å ønske å gjøre det beste for ungene sine, å klare å gjennomføre det er ikke alltid ike lett.

  Klem fra gammel øya!

  PS; synes du kunne ha hatt en form for workshop her ute, det er så mye jeg har lyst til å lære serru. Og i motsetning til deg er jeg for lat til å sitte å finne ut av alt selv *kremt*

 2. oktober 12, 2010 / 13:12

  Så nydelige bilder :D Du blir bare bedre og bedre som fotograf, Andrea :) Og det du skriver om meklingen du og Kaj har vært på, virker som en super idé. Selvfølgelig, kan jo være vanskelig for dere, men det viktigste er jo å tenke på Vilja, og hennes situasjon. Alt kommer til å ordne seg, og jeg vet dere vil finne den beste løsningen på situasjonen :)

 3. oktober 12, 2010 / 14:02

  Så godt dere har fått det ordnet ;) Jeg tror det blir godt for Vilja å ha en plass å forholde seg til ;)

 4. oktober 12, 2010 / 16:04

  Så søt han var :D
  Håpe det ordna seg, og du kan senke skuldrane snart :)

 5. oktober 12, 2010 / 19:28

  Alt ordner seg nok for snille piker skal du se Drea.. :) Flott at dere tenker på det som er best for Vilja. Nydelige bilder forresten!

 6. oktober 12, 2010 / 23:54

  Så søte bilder! Blir helt babysyk, hehe…

  Synest det er helt fantastisk å høre at dere samarbeider så godt! Det er akkurat sånn det skal være! :) Hvis jeg ikke misforstod nå, så skal dere på en måte skifte på å bo i leiligheten? Altså, Vilja har bare et hjem mens _dere_ flytter frem og tilbake? Det er jo helt genialt, har ikke hørt andre som vurderer det engang. Sier litt om hvor langt dere strekker dere for at Vilja skal ha det best mulig. Hun er en heldig liten frøken! :)

  Men av ren nysgjerrighet, du trenger selvfølgelig ikke svare om du føler det blir for privat eller noe; skal dere alltid ha det sånn, eller bare midlertidig så hun skal slippe å flytte og endre alt nå med en gang? Hva skjer isåfall når én av dere, eller begge, går videre og finner dere nye og så videre – vil ikke det by på problemer? Uansett, fantastisk å se to kjempegode foreldre som virkelig setter barnet først! Respekt! :)

 7. oktober 13, 2010 / 09:56

  Ååå, gratulerer så masse med jobb :)

 8. oktober 13, 2010 / 13:35

  noe så nydelig!!

 9. Marit
  oktober 13, 2010 / 18:47

  Det første bildet er helt fantastisk! Mildt sagt! Ikke rart det blir jobbing på deg vettu, du vet å få frem de øyeblikkene som gir de beste bildene. Masse lykke til videre!

 10. oktober 14, 2010 / 00:12

  Nydelig!

 11. oktober 17, 2010 / 02:04

  Den løsningen dere har valgt å ha funker nok en liten stund, men når dere får dere kjærester vill ikke denne ordningen funke. Kan nok neppe være populært for eventuelle kjæreste at du bor i huset til Kai av og til. Bedre å la Vilja være vant til at du og Kai ikke bor sammen. La henne bo hos deg litt og litt hos Kai. Hun blir fort vant til dette.
  Husk at sjalusi og krangling for mange kommer når nye kjærester kommer. Ofte skyldes dette redsel for hvilket forhold barnet vil ha til stefar/stemor.
  Burde vel egentlig ikke sitte og skrive dette. Det er jo opp til dere hva dere ønsker.

 12. Drea
  oktober 17, 2010 / 15:33

  Karen: Veeel, det er en korttidsløsning, det er ikke en løsning vi skal ha resten av livet liksom. :) Det er for en stund, og for å gi Vilja stabilitet. Det anbefales ikke å la et barn under tre år bo på to steder, så derfor gjør vi det sånn! :) Vi har selvfølgelig vurdert alle muligheter, og har med hjelp fra folk som KAN mye om dette funnet den beste løsningen – for en stund. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.