Hjemme igjen.

Nå er jeg plutselig hjemme hos mamma igjen. I dag er det faktisk pappas bursdag (altså igår, klokka er jo over 12 nå), så det blir ekstra godt å være her i helgen, spesielt siden både Gina og Jørgen er hjemme også. Så i morgen blir det bladestur til pappas gravsted. Gina sier: «Må jeg løpe etter jeg, da?» Og det hadde jo vært litt av et syn, don`t you think? Haha.

Anyways. Har et par fotograferinger i morgen også, og jeg skal hjelpe Gina med å rydde og vaske i leiligheten som de har flyttet fra. I morgenkveld blir det muligens til og med en tur ut. Gøy å ta en tur på fest når man først er hjemme! Men får jeg kjeft av mamma for å sitte med macen i fanget på stua istedet for å være sosial, så jeg bør vel høre på henne og legge den vekk. Sånn er det å være hjemme vet du. Da er det mamma som bestemmer! Hugs!

Del

Kommentarer

 1. oktober 16, 2010 / 00:40

  Koselig hjemme hos mamma tenker jeg. Men savner du ikke Vilja?

  Det er grunn nok til å ikke få unge for min del :P Hva om jeg får unge, og det blir slutt med faren og jeg må dele på ungne? :P Klarer så vidt å la andre kose på kattene mine :P

  Er jo sikkert noe i veien med meg a :P

 2. Drea
  oktober 16, 2010 / 00:52

  Miss Jones: savner henne suuuupermasse! Men, sånn er det. Blir ekstra godt å komme hjem til henne da. Blir ganske slitsomme og stressende dager når jeg er med henne hele tiden også, mye å gjøre, så det er litt godt med «pause» også.. :b Hehe! :)

 3. oktober 16, 2010 / 11:42

  Så hun er streng den godeste Tove ;)
  Håper dere får en fin helg på Frøya. Ganske OK vær i dag om ikke annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.