I kjøleskapet.>

Endelig har butikkene her også fått inn jordbær (som faktisk smaker jordbær, og ikke… noe annet), og vi måtte selvfølgelig kjøpe litt.  Og siden 24-melka har blitt sporløst forsvunnet, har jeg erstattet den med Q-melk. For melk må man jo ha (litt) av, og jeg velger heller sjokomelk enn vanlig, kjedelig melk. Men hvorfor forsvant 24? Den var absolutt best, og rimelig sunn i tillegg også, om man i det hele tatt kan kalle sjokomelk sunt. Men nå er det tid for Viljakveldsmat, men det blir nok verken jordbær eller sjokolademelk. Hun holder seg til mammamelk enn så lenge. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.