Thursday 11:04.>


Nusket mitt i sauepysjen sin fra H&M.

God morgen! Eller rettere sagt dag. I dag sov vi lenge, for jeg var for trøtt til å stå opp. Godt å sove litt ekstra en gang i blant. Men nå skal jeg rydde hus, for det er mildt sagt skittent og rotete her. Åh, jeg er så dårlig på sånt. Jeg bestemmer meg for å holde det ryddig, rent og pent, men etter to dager er det like ille igjen. Jeg syns det er så lettvint å hive alt som ligger i veien på spisebordet for eksempel. Eller legge fra meg klærne på badegulvet. Eller sette fatet og glasset mitt på kjøkkenbenken i stedet for i oppvask- maskina. Jeg skjerpe meg, og tar gjerne i mot tips til hvordan jeg kan klare det. Når det ikke kommer naturlig, er man fint nødt til å tvinge det frem. Som sagt; gi meg gjerne tips om du er flink til å rydde, vaske og legge ting på plass. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.