Drea svarer.>


Hvordan er det å være mor i så ung alder? Er det sånn som du hadde trodd?
Det er helt fantastisk å være mor i så ung alder. Det passer i alle fall meg ypperlig. Jeg er faktisk overrasket over hvor lite trøtt og sliten jeg har vært til nå, jeg fikk jo hele tiden høre at jeg nesten ikke kom til å få tid til å dusje engang når jeg fikk baby. Slik er det ikke hos meg. Jeg har tid til mye, og bruker likevel mye av tiden min til å kose meg med Vilja. Jeg har nok vært veldig heldig også, Vilja har ikke slitt med magevondt eller noe sånt. Det er nok en stor fordel. Har du gått på fotograferingsskole elns? Nei, jeg har bare tatt bilder på egen hånd i ca. halvannet år. Bruker du objektiver til kameraet ditt? Ja, det må man nok bruke. Det er vanskelig å ta bilder uten objektiv på et speilreflekskamera. Om du lurer på hvilket objektiv jeg har kan du trykke på kategorien >> Kamera. Følte du at du ble mer «moden» etter du fikk unge? Tja. Nja. I grunnen ikke. Jeg er nok omtrent som før, men med en ny rolle i livet. Nye ting å tenke på, nye ting å legge merke til, nye bekymringer og nye gleder. Jeg lurer på hvor gammel kjæresten din er? Han fyller trettito år i november. Jeg lurer på om du kan filme (ta bilde av) det store store bildet du har av Vilja? Det bildet har jeg lagt ut her. Er ting det sammen mellom deg å Kaj etter at du fikk Vilja? Hva gjør dere for å pleie forholdet, bare dere to? Ting er vel omtrent som før, men det blir selvfølgelig litt mindre tid til å bare fokusere på hverandre. Men vi får jo tid til det også. Vi pleier forholdet hver dag, med å bare være som vi er. Vi tuller mye, ler og har det veldig fint sammen. Og så koser vi selvfølgelig også, men det trenger jeg vel ikke gå mer inn på… Bruker du Photoshop eller noe annet? Før jeg formaterte pc'n brukte jeg Photoshop CS3, men det forsvant under formateringen. Nå har jeg bare lastet ned en prøveversjon på CS4, så når den går ut vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Får vel finne på noe smart, for jeg er avhengig av photoshop! Jeg lurte på om du kan lage en tidslinje når du og Kaj møttes og hvordan ting utviklet seg, når dere flyttet i lag og når dere kjøpte hus osv? Nja. Jeg vet ikke helt. Kan skrive det veldig kort her. Vi møttes i januar 2007, ble sammen i mai det samme året, jeg flyttet inn til ham rimelig raskt (det bare ble sånn), jeg ble planlagt gravid første gang i november samme år, og i januar 2008 kjøpte vi oss hus, like etter at vi mistet babyen som var i magen. I mai ble jeg gravid igjen, og nå har vi snart vært sammen i to år. Ting går raskt med oss, men vi kunne jo ikke hatt det bedre. Heter du Drea, eller er det en forkortelse? I wish, men det er nok bare en forkortelse for Andrea. Ikke at jeg ikke liker Andrea heller altså, men Drea er så mye lettere. Hva jobber du med? Jeg har jobbet litt her og der, men akkurat nå jobber jeg som badevakt i svømmehallen, og jeg har jo selvfølgelig bloggshoppen min. Hvor har du kjøpt de lyseblåe converse skoa? De er kjøpt på Ebay. For en stund tilbake hadde du en novelle del 1, hvor blir det av del 2? Oj, den har jeg jo helt glemt! Får vel poste del 2 snart. Må bare finjustere den, og bli fornøyd først. Det kan jo ta litt tid… Hva jobber Kaj som? Han er formann i ei bedrift som heter Bewi. Hvor gammel er du? Jeg blir tjue år i august. Tjueandre august for å være helt nøyaktig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.