Our house is a very, very fine house.>


Speilet som henger over sofaen. Dette er altså litt av stua.

To bilder fra hjemmet vårt. Har lenge tenkt på å lage en videoblogg for å vise hvordan vi bor, men det har bare ikke blitt enda. Så da får det bli med to bilder. I alle fall for en liten stund. Det må jo bli noe av videobloggen etterhvert. Ting tar bare litt tid.

Tenkte forresten å ha en liten spørrerunde igjen også. Får endel spørsmål i de forskjellige innleggene, men har liksom ikke somlet meg til å svare på spørsmålene jeg har fått i det siste. Sånn er det når man har mye man skulle ha gjort. Like greit å samle det opp, så tar vi alt med en gang. Lurer du på noe? Bare spør, så kommer svarene i et nytt innlegg i morgen. Da skal jeg ta meg tid til å svare ordentlig! Jeg lover. Men nå er jeg sliten og trett, så nå skal jeg faktisk legge meg snart. Må bare vente på at Kaj kommer hjem fra jobb først. Da skal jeg kreve en nuss og en klem, så kommer jeg sikkert til å sovne med en gang kroppen får dyna rundt seg og hodet treffer puta. Om ikke før. Nattnatt!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.