A pink bracelet.>

For et par dager siden fikk jeg dette fine armbåndet i posten. Jeg vant det i en konkurranse hos Therese, og jeg liker det kjempegodt! Herlig rosafarge på kulene. Aw.

God dag! Endelig fredag. Kjærestekos, Viljakos, norske talenter og safarikjeks skal prege fredagskvelden min. Små ting som norske talenter og safarikjeks får meg faktisk til å smile. Jeg elsker slike program, det er så…så typisk fredag. Safarikjeks trenger jeg ikke si mer om, for alle vet jo at det smaker namnam. Jeg gleder meg alltid til fredager. Det er så kos. I helgen kommer farmor og tante på besøk. De har ikke sett Vilja enda, så det blir skikkelig koselig. Jeg gleder meg til å vise henne frem. Men nå er det tid for lunsj. Hugs!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.