LoveLoveLove.>


Bildet er tatt av venninna mi, June. Og ja; jeg er så lykkelig som det ser ut til.

I går (på selveste to-månedersbursdagen til Vilja) var June her for å besøke Vilja og meg, og hun tok litt bilder av oss. (Jeg liker forresten å si at folk besøker meg også, og ikke bare Vilja, selv om det er det de i hovedsak gjør.) Dette bildet er det jeg likte best, for se så søt Vilja er og hvor lykkelig hun gjør meg. Selv om det bare vises en liten del av meg kan man se hvor glad og lykkelig jeg er, og det sier jo litt. Utrolig fint bilde. June er flink.

Nå har Vilja nettopp vært skikkelig sinna, for det blir hun alltid rett før hun sovner. Hun liker tydeligvis ikke å være trøtt. Nå sover hun så søtt og stille at jeg har vanskeligheter for å tro at det var hun som lagde alle ulydene nå nettopp. Det er utrolig hvor mye lyd det kan komme ut av et så lite menneske. At en liten baby kan rape og fise som en voksen mann (eller kvinne for den del, her skal vi ikke diskriminere) er helt utrolig, og hver gang blir jeg like sjokkert over at det faktisk er lille Vilja lydene kommer fra.

Nå er det kveld, og jeg skal se Glamourjentene etterfulgt av Ungkaren. (Haha, isn't it ironic… Nå ser jeg for meg Ungkaren løpe etter Glamourjentene.) Jeg bør vel bli litt flau nå, men jeg blir ikke det heller. Det er litt underholdning i slike drittserier. Det er det.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.