Oops, I did it again.>


Men se så søt da. Hvordan kunne jeg la være? Jeg kunne ikke.

Jeg har gjort det igjen. Nå tenker du kanskje: «Å-åouw, hva har hun gjort da?», men det er ingen grunn til bekymring. Jeg har ikke gjort noe som er veldig ille, det er bare det at det er… unødvendig. Svært unødvendig. Og jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det heller, det bare blir sånn. Enkleste unnskyldningen i verden. Det bare blir sånn. Men det er sant. I can't help it. Jeg har kjøpt godteri jeg ikke liker bare for at det ser pent ut – igjen. Det er ikke første gang. Snakk om bortkastet penger. Ikke at det er dyrt, men likevel. Av og til skulle jeg virkelig ønske at jeg likte godteri som ser pent ut. Men det gjør jeg ikke. Uff.

I dag stod jeg opp litt tidligere enn vanlig. Jeg har en plan skjønner du. Jeg vil sovne med en gang jeg legger meg om kvelden, og det gjør jeg ikke nå for tiden. Derfor må jeg stå opp tidlgiere på morgenen. Jeg skal i alle fall prøve det. Om det ikke går så kommer jeg selvfølgelig til å fortsette å sove til elleve hver morgen (hvorfor stresse når man ikke trenger?), men jeg satser på at det kommer til å fungere. Hvis ikke har jeg vært trøtt i hele dag forgjeves. Du vet, så trøtt at kroppen føles syk og tung og slapp. trøtt er jeg nå. Når jeg tenker meg litt om bør jeg ikke klage. Det var ikke jeg som dro på jobb klokka halv fem i dag. Stakkars Kaj. Stakkars alle som må opp halv fem. Dere burde få godteriet mitt. Gratis. Godteriet jeg ikke liker. Er jeg ikke snill? (Når jeg er trøtt har jeg en tendens til å babble, men det har du kanskje allerede oppdaget.) Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.