Who’s behind the mask?>

Maskerademaske, kan kjøpes i shoppen.

Dagens photoshoot. Har kjøpt inn fire av denne herlige masken til shoppen. Jeg elsker den. Skal legge den inn etterpå nå. Førstemann til mølla! Men jeg kan selvfølgelig kjøpe inn fler om det er ønskelig. Vurderer å kjøpe inn litt andre typer også. Vi får se.

Søndag igjen. Skal ikke gjøre mye i dag heller i grunn. Slappe av med Kaj. Vente. Se litt tv. Kanskje leie en film. Vente mer. Jeg lurer sånn på når det begynner å skje ting. Spennende (og skummelt) å tenke på at jeg plutselig kan få rier. Nårsomhelst. Det kan skje i dag, det kan skje i natt. Eller i morgen. Eller om ei uke. Vi vet jo ikke, og det er det som er så gøy. Plutselig skjer det, og om maks tre uker har jeg blitt mamma. Om maks tre uker. Det er ikke lenge til, det. Det er absolutt ikke lenge til. Spennende. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.