Bare for at jeg savner det.>


Noen gamle outfitbilder. Og se, jeg er blond!

Jeg vet jeg maser fælt om klær og hele pakka for tiden, men om du ikke har vært gravid, oppblåst og svær før; don't judge. Jeg gleder meg sånn til å få tilbake en normal kropp. Misforstå meg ikke, det er veldig, veldig koselig å ha en leieboer inni seg også altså, men som jeg tidligere har sagt så blir gravidbukser og svære gensere litt trist i lengden. Så jeg må nesten få lov til å glede meg litt. Weeeee! Sånn. Da er jeg ferdig. Da skal jeg ikke nevne kropp, klær eller shopping i bloggen på en stund. Jeg lover. Det har vært nok overfladisk prat for et helt år i det siste. Minst. (Men mer kommer det selvfølgelig til å bli også. Ikke for at jeg er skikkelig overfladisk av meg, men for at det bare blir sånn. What can I say? Jeg liker shopping og klær. It's fun!)

har jeg nettopp tatt et bad i boblebadekaret vårt. Vi har også vært og spist middag hos mamma og Brynjulf, og det var både godt og koselig. Som alltid. Det er godt å være hos mammaen sin. Få en klem, prate (masse om babyen som kommer selvfølgelig), le og bare være sammen. Jeg er glad for at mammaen min bor like i nærheten av oss, det tar jo faktisk bare fire-fem minutter å kjøre ned dit. Kanskje bare tre til og med. Uansett. Nå skal jeg lage meg en kopp kakao, finne noe gøy på tv, spise druer og bare ha en helt vanlig lørdagskveld. Ha en super lørdagskveld du også!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.