Another one.>

Bare poster et bilde jeg har redigert litt på i dag. Ikke gjort stort med det i grunn. Litt Lens Vignette for å få de mørke hjørnene, økt kontrasten og lysstyrken for å få et finere lys og brukt sharpen mask for å gjøre bildet litt skarpere, spesielt rundt øyet. That's it. Forandrer ikke bildet til det totalt ugjenkjennelige, men forbedrer det betydelig. Jeg syns det ble bra. Har forresten fått litt spørsmål om hvilket lys jeg har brukt på disse bildene, om det er blitz eller studiolys, men det er ingen av delene. Jeg har rett og slett brukt lyset som strømmer gjennom vinduene. Naturlig lys fungerer som regel like godt. Syns jeg.
Nå skal vi lage middag. Jeg er skrubbsulten! Ha det på badet!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.