A little piece of heaven.>


God morgen! Jeg vet at jeg sa at jeg ikke skulle nevne shopping på en stund, men nå har jeg faktisk ikke bare shoppet til meg selv heller. Denne herlige veska i Chanelstil har jeg nemlig kjøot inn til shoppen. Er ikke denne lekker så vet ikke jeg. Jeg liker den i alle fall kjempegodt. Kommer nok til å koste litt, men den er absolutt verdt det. Prisen kommer til å ligge på rundt 450 kroner for den som skulle være interessert. (Det er bare å si fra om du vil reservere ei veske, så ordner jeg det. Bare send meg en mail.) Egentlig ikke så ille for ei veske. I alle fall ikke for denne veska. Jeg skal i alle fall ha den. ♥

Nå skal jeg spille en pokerturnering, deretter rydde hus. Jeg er nesten nødt til å gjøre noe, hvis ikke blir jeg bare trøtt. Rart det der, at man blir trøttere av å gjøre ingenting enn av å gjøre masse. I dag våknet jeg faktisk av meg selv også. Halv ti. Ikke ille. Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.