She wrote me a letter.>


Se, den herlige tegninga! Et så fint brev har jeg aldri fått før.

I dag fikk jeg meg en overraskelse i posten. En virkelig god overraskelse. En overraskelse som fikk meg til å bli gladere enn hva jeg i utgangspunktet er, og det er godt gjort. Nei, det er ekstremt godt gjort. Jeg er jo i ekstase fra før av, men i dag smilte jeg litt ekstra. Jeg fikk nemlig et brev i posten. Jeg har virkelig glemt hvor koselig det er med brev i postkassa. Den gamledagse måten å kontakte mennesker på. Det er i grunn veldig trist at brevsending har blitt byttet ut med e-mail og sms. Men nok om det, og tilbake til brevet. Dette fantastisk fine brevet fikk jeg av Maren, som er den som virkelig fortjener fanbrev av oss. Ikke jeg. Maren. Noen mennesker er bare helt fantastiske. Nei, mange mennesker er helt fantastiske. Maren er virkelig en av dem, og i dag gjorde hun meg skikkelig glad. Tusen, tusen, tusen takk. Jeg skal smile i hele dag. Og i morgen. Og dagen etter der.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.