Bilder av andre enn meg selv.>

Tina med sine nydelige, brune øyne.

I går tok jeg litt bilder av Tina, og her er to av dem. Tok litt forskjellige bilder, både med parykker og maskerademaske. Gøy å ta bilder av andre i blant også, og ikke bare av seg selv. Apropos det å ta bilder av andre; jeg gleder meg ufattelig mye til å ta babybilder. Av min baby. Det blir utrolig. Det kommer nok til å bli en god del bilder vil jeg tro, og jeg skal selvfølgelig dele de på bloggen. Jeg har fått inntrykk av at det ikke bare er jeg som gleder meg til å se Lillegull. Det hadde jo vært direkte slemt å latt være å poste bilder, og det vil jeg da ikke være. Slem altså. Det er da ingen hyggelig beskrivelse. skal jeg straks lage meg litt kakao, så blir det Gossip Girl, kakao og druer i kveld også. Herlig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.