Mens jeg venter…>


Musthaves from Gina Tricot. Som jeg ikke bestilte likevel.

Ja, jeg har gått inn i ventemodus nå. Kanskje ikke så rart, med tanke på at det faktisk bare er ni dager til termin. Ni dager. Vel, denne ventemodusperioden er ikke lønnsom. Jeg har altfor god tid til å se rundt i alle nettbutikkene som finnes, og nå har jeg funnet fire plagg på Ginatricot.com jeg bare ha. Jeg var nære å bestille dem nå nettopp, men droppet ut akkurat rett før jeg skulle taste inn kortnummer og hele pakka. Jeg blir shoppesyk av å sitte hjemme med vondt bekken og tung mage, så det er på tide at det skjer noe snart. Så slipper jeg å bli blakk mener jeg. Jeg har jo andre ting jeg skal betale.

Var forresten hos jordmor i går. Alt var finfint, og jeg var der ikke så veldig lenge. Jeg har gått tom for ting å spørre om, og jeg er egentlig bare klar til å føde. Så klar som man kan bli i alle fall. Jeg tenker nesten ikke på annet nå. Ikke på natta engang. Jeg drømmer om fødsel og baby og amming hver natt, og ei natt drømte jeg at babyen vår lærte seg å snakke i løpet av den første uka. «Ånei, vi har fått et genibarn!» var det første som slo meg. Godt å vite at jeg ikke forventer for mye i alle fall. Hihi. Men nå skal jeg komme meg opp av sofaen igjen (jeg har jo faktisk vært ute og gått litt i dag). Jeg skal smårydde litt på kjøkkenet. Det trengs det også, og dessuten er det gratis. ♥>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.