Happy Birthday, Bloggen!>

Jeg har jo helt glemt å nevne at bloggen har bursdag i dag! I dag er det ett helt år siden jeg begynte å blogge, og det fortjener selvfølgelig litt feiring. Derfor baker jeg boller nå. Nam. (Det finnes alltid en god unnskyldning for å bake boller.) Så skåler vi (med smoothie) for at bloggverden ikke blir kvitt meg med det første. Det kommer garantert til å bli noen år til med blogging. Det er jeg sikker på. Jeg klarer jo ikke slutte. Hvorfor skulle jeg? Grattis med dagen, bloggen! Ha en fin kveld alle sammen, og bli gjerne med på feiringa. Ta deg en sjokolade, en bolle eller en kopp med kakao. Eller noe annet godt. Om du i det hele tatt syns det er noe å feire selvfølgelig. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.