What’s on your mind?>

Hvor skal jeg begynne, jeg tenker på tusen ting samtidig, alt blir bare rot, irriterer meg over at de sorte nerdebrillene antagelig har blitt sendt tilbake dit de kom fra bare sånn helt uten videre, jeg må fortelle at jeg har fått inn hvite nerdebriller i shoppen, legger opp bilder av dem snart, må også fortelle at jeg skal pakke en haug med pakker, må på posten en tur snart, sende pakkene og hente pakker selvfølgelig, utløserknappen min ligger der skjønner du, dessuten har jeg kanskje fått sorte nerdebriller i posten i dag alikevel, kanskje, kanskje, jeg har fått to kviser på haka også, ganske store, ganske fæle, vanskelig å skjule, men egentlig ikke så store som jeg skal ha det til, jeg overdriver alltid, nytt domene også, www.drea.se, drea.no ble opptatt, stjælt, tatt fra meg, må på posten straks, har dessuten fått inn hvite nerdebriller i shoppen, bilde kommer, håper det ligger pakkelapper til meg i postkassa, må jo få sendt ut pakker snart, Ane Brun synger fra pc'n min, this voice, this voice, jeg hører altså stemmer i hodet, Ane Brun, nå må jeg pakke pakker, kan ikke bare sitte her og gjøre ingenting, litt sulten også i grunn, men mer lyst på te, en varm kopp te, det hadde vært noe, kanskje en bolle til også, kanskje føder jeg snart, pakkene, alle pakkene, posten, kafeen, møte June, www.drea.se, fredag, helg, slappe av, bare en uke til termin, kanskje føder jeg faktisk snart?

(Inspirert av Jon Fosse, jeg?)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.