My boyfriend is a hunk in this t-shirt.>


T-skjorte fra Nelly.com. Angående overskriften: Kaj er selvfølgelig alltid hunk.

Fikk plutselig så lyst til å vise bilde av Kaj i denne stilige t-skjorta jeg ga ham i bursdagsgave. Jeg syns det er veldig skummelt å kjøpe klær til andre mennesker enn meg selv, men heldigvis likte Kaj skjorta veldig godt. Ikke rart, for han kledde den utmerket. Egentlig skulle jeg selvfølgelig ha med trynet hans på bildet også, men han ville faktisk ikke. Han sa uff, og mumla noe om at han ikke hadde ordnet seg på håret. Raringen.

Mange av dere har forresten spurt om hvordan det er å være hjemmestudent. Det kan jeg selvfølgelig fortelle litt om. Jeg tar studiet gjennom www.nks.no, og jeg trives utrolig godt med å studere hjemme. Da kan man legge opp hvordan og når man vil jobbe helt selv, og det betyr at man kan sove så lenge man vil. Hihi, det siste har vært en stor fordel for meg den siste tiden. Virkelig. Det har faktisk ikke vært vanskelig å få seg selv til å gjøre oppgavene heller. Det har gått veldig greit, og jeg tror ikke man trenger mye selvdisiplin for å klare det. Jeg vil ikke tro at jeg har så mye bedre selvdisiplin enn alle andre, så. Prisene på studiene varierer selvfølgelig, så ta en titt innom enten www.nks.no eller www.nki.no. Der står det massevis av informasjon. Hjemmestudering er smart!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.