Thursday’s rock and roll.>


Iron Maiden t-skjorte kjøpt på konsert, svart kjole, pelsvest, lue og hansker fra H&M, strømpebukse fra Cubus, sko second hand.

Dette ser kanskje litt kaldt ut med tanke på at det er snøstorm ute, men jeg holder meg inne i dag. Dermed går det helt greit. Tror ikke jeg orker å dra på butikken en gang. lite fristende er det å ta skrittet ut døra. Brrrr…

I går ble jeg ferdig med første semester av journalistikkstudiet! Jippi! Eller, har selvfølgelig eksamen igjen, men det går greit. Ei uke med hjemmeeksamen går vel unna i en fei, og da kan jeg ta juleferie fra studier. Det skal bli deilig. Ikke at jeg har slitt meg i hjel heller, men det blir i alle fall en mindre ting å tenke på. Nå skal jeg tenne opp i peisen, så skal det lages middag, og deretter skal jeg på jobb i bassenget. Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.