Headache every moment.>

God kveld! I dag har jeg hatt en intens hodepine jeg ikke blir kvitt. Irriterende. Derfor har jeg ikke fått gjort så mye fornuftig i dag. Har for det meste bodd i joggedressen. Prøvde å gå en tur for å få frisk luft, men det hjalp faktisk ikke det heller. Vel, uansett. Takk for alle bidrag til konkurransen så langt! Jeg har fått inn mange fine og gode bidrag, så jeg ser det skal bli vanskelig å velge en vinner. Heldigvis varer konkurransen helt til neste uke, så både dere og jeg har god tid. Herlig, herlig.

Nå skal jeg snart finne meg litt kveldsmat, så tror jeg det blir kveld ganske tidlig her. Satser på at hodepinen har forsvunnet til i morgen. Ha en fin kveld da, dere!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.