Konkurranse: vinn kameraet mitt!>

Jeg har bestemt meg for å gi bort speilreflekskameraet mitt. Det er absolutt ikke nytt, og har så smått begynt å jukse litt i ny og ne, men det er absolutt ikke noe dårlig kamera. (Kameraet heter Canon EOS 350D. Alle bildene på bloggen er forøvrig tatt med dette kameraet. Jeg bruker visstnok et bedre objektiv enn standardobjektivet.) Standardobjektivet følger med. Dette er ikke noe godt objektiv, men det er selvfølgelig bedre enn ingenting. Jeg har bestemt meg for å kjøpe nytt kamera, og har derfor ikke bruk for det gamle lenger. Dermed tenkte jeg at noen der ute skulle få det! For å delta i konkurransen må du oppfylle noen enkle kriterier. Here it goes:

– Du kan ikke ha et speilrefleks fra før.
– Du må ha lyst på et speilreflekskamera, og det må bli brukt om det er du som vinner!
– Du må være over 18 år. Haha, kødda. Du trenger selvfølgelig ikke være over 18 år.

Konkurransen er rimelig enkel. Det er kanskje ikke så overraskende at det er en fotokonkurranse, siden premien er et kamera. Det du må gjøre er å ta et bilde du liker selv, og som viser potensiale. Det har ingen betydning om bildet er tatt med mobiltelefon eller et digitalt kamera. Her er det tanken bak bildet og resultatet som er viktig. Når du har tatt bildet, poster du det i et innlegg på din egen blogg, og legger igjen linken i kommentarfeltet under. Det er et pluss om du skriver litt om tanken bak bildet, hva du mener er bra med det og hvorfor du bør vinne. Men, dette trenger du selvfølgelig ikke gjøre om du ikke vil. Du trenger absolutt ikke nevne konkurransen i din egen blogg heller. Det er helt opp til deg selv. Konkurransen varer i en uke, kanskje lenger, så du har god tid! Bruk den. Du kan bare bidra med ett bilde, så tenk deg godt om før du bestemmer deg for hvilket bilde du velger å bidra med.

Har du ikke blogg? Vel, du kan delta likevel. Send bildet til dreakarlsen@hotmail.com, og skriv «konkurranse» i emnefeltet.

Alt forstått? Good! Da kjører vi i gang!

UPDATE:
jeg må nok en gang understreke at det bare er lov å delta med ett bilde.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.