Smiling faces.>

Av og til er det gøy å pynte maten sin slik at rundstykket smiler opp mot seg. Dessuten er det ekstra gøy å åpne kjøleskapdøra når disse fine bildene henger der. Ser forresten nå at jeg bør vaske kjøleskapet for fingeravtrykk. Hihi. Synd jeg alltid oppdager ting etter at jeg har tatt bilde. Vel, anyways. Jeg er for lat til å ta nye. Dere kan da i alle fall se babyen vår. Litt i hvertfall. Han/hun har heldigvis blitt mye større nå, og veier faktisk rundt omkring 1350 gram denne uken. Om ei uke har han/hun blitt omtrent 1600 gram, så nå vokses det raskt altså! Det er faktisk bare to måneder og to uker igjen også. Tenk det.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.