A total make-over.>

Det er absolutt ikke høst lenger, så jeg følte layouten ble litt… feil. Jeg fikk plutselig en veldig trang til å bytte, og jeg måtte bytte nå. Jobber fremdeles med en ny bakgrunn, men ting tar tid. Det tar tid å bli fornøyd skal jeg si deg. Men, vi kommer dit. Snart. Håper jeg i alle fall. Det er ikke så lett å lage en bakgrunn som jeg liker godt. Jeg er kresen, storforlangende og sta. Tidkrevende egenskaper som vanskeliggjør hele prosessen. Anyways. Hva syns du hittil? Bare se for deg en annen bakgrunn. En kjempefin bakgrunn. Det skal bli.

Tenke forresten å informere litt om konkurransen. Hittil har jeg fått inn hele 170 bidrag, og det kommer fler og fler. Fristen for å sende inn bidrag er satt til førstkommende onsdag. Jeg har bestemt meg for å deretter dra en liten finalerunde for å kåre vinneren, for jeg har fått inn så mange gode bidrag. I finalerunden kommer jeg til å gi en spesifikk oppgave som skal løses på mest mulig kreativ måte, og den som imponerer meg mest totalt vinner kameraet mitt. Kameraet kommer jeg til å sende til vinneren med en gang konkurransen avsluttes, for jeg har allerede bestilt meg nytt. Hihi, jeg gleder meg; både til å få det nye kameraet mitt, og til å gjøre en av dere veldig glad.

Nå skal jeg prøve å fikse en fin bakgrunn litt til, og deretter tar jeg lørdagskveld.
Ha en fin kveld!

>

Del

Kommentarer

  1. september 6, 2009 / 10:31

    Ah, jeg likte det du hadde før sykt godt! (før-bildet) Det var egentlig hele grunnen til at jeg begynnte å lese bloggen din, som jeg har lest i litt over et år nå og lest alle innleggene på ;D

    Det var selvfølgelig den gode skrivemåten som fikk meg til å fortsette å lese den da ;D

    Fanklem fra Sigrid :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.