Pakket og klar for Kreta.>

At jeg har skodilla er ingen hemmelighet. Nå sikler jeg på disse fra Bianco til 1100 kr.

Nå har jeg pakket ferdig, og det betyr at kamera og alt annet er nedpakket. Dermed blir det ingen bilder i dag, bortsett fra dette bildet av dissse utrolig stilige skoene. Jeg har bestemt meg for å ikke shoppe noe på lenge, så det er liten sjans for at disse blir mine. Jeg skal nemlig spare penger fremover. Da tenkte jeg at jeg heller kunne tipse dere om skoene. Noen må da kjøpe dem! Sukk, noen kjøpe dem. Noe annet er for ille.

Nå er det ikke lenge til jeg skal på jobb, og deretter kjører vi rett til Trondheim. Drar ganske seint i morgen, og er ikke fremme på Kreta før 10-tida. Dermed blir det ikke noe blogging fra meg før på søndag. Da kommer det oppdatering fra varmere strøk. Muhahaha! Vel, dere får ha en fin helg, og ønsk meg god tur! Ha det!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.